Het nr. 1 Festival survival pakket waar je echt wat aan hebt.

Iedereen kent die momenten dat je op een festival staat en het gaat plotseling regenen. Daar gaat je zorgvuldig uitgekozen outfit…. Of dat je te lang voor een knallende speaker hebt gestaan en na afloop met een piep in je oren zit.
Of dat je 8 drankjes hebt besteld en er zijn weer eens geen biertrays.

Geen nood, wij kennen dat soort problemen en hebben het ideale pakket voor je samengesteld. Alles wat jij nodig hebt op een festival of dagje weg hebben wij in een handige survival pakket verpakt.

Zelfs over de verpakking is nagedacht, de geperforeerde rondjes kan je er uit drukken en de doos veranderd in een biertray! En waar laat je die spullen dan? Alles kan je makkelijk opbergen in je limited edition rugzak van Odd Banana. Maak van jouw dag de beste dag!

  • originele rugzak van katoen met opdruk
  •  zonnebrandcrème factor 30
  • set Bananaz oordopjes
  • poncho in handige bal met karabijnhaak
  • condoom
  • creditcard multitool met 14 functies
  • 2x wegwerp toilet seat en zakdoekjes
  • biertray

€ 19.95

Andere mensen kochten ook

Voor elk soort feestje een overlevings pakket

Iedereen heeft wel zo’n moment dat je denkt, hoe kom ik hier doorheen. Je bent bijvoorbeeld op een saaie verjaardag en kan wel wat leuks gebruiken om de boel op te vrolijken.
Of je gaat naar een festival en je wilt goed voorbereid kunnen feesten, dan zijn de survival pakketten van Odd Banana zeker iets voor jou.
Onze missie is om jouw dag zo leuk en makkelijk mogelijk te laten verlopen zodat jij zorgeloos kan genieten.

Wij maken onze pakketten helemaal zelf en vinden het belangrijk dat er een goed balans is tussen duurzaamheid, milieu, bruikbaarheid en originaliteit, overal wordt over nagedacht. We willen zo weinig mogelijk plastic gebruiken, maar helaas ontkom je er bijna niet aan om het helemaal plastic vrij te maken. Maar zolang het plastic echt gebruikt wordt accepteren we het. We proberen ook altijd iets leuks te doen met doos zodat het niet alleen een verpakking is, maar ook iets bruikbaars.

Originaliteit en creativiteit vinden wij ook belangrijk, de doos opdruk wordt door een kunstenaar gemaakt en deze zal de hele serie pakketten voor ons ontwerpen, het is bijna zonde om hem uit te pakken.

Binnenkort ook andere survival pakketten verkrijgbaar

Wij zijn altijd bezig met het uitbreiden van ons assortiment en er zullen in de toekomst steeds meer soorten survival pakketten komen. Houd ons in de gaten zodat jij als eerste een origineel Odd Banana survival pakket kan bemachtigen.